Üdvözöljük a Prometric-ban. Szenvedélyesen foglalkozunk olyan innovatív megoldások létrehozásával, amelyek felhatalmazzák a tesztvizsgálókat mindenütt arra, hogy elérjék és meghaladják szakmai és oktatási céljaikat. Ezek a felhasználási feltételek a közúti szabályok - célja a felhasználók pozitív, törvénytisztelő és etikus közösségének létrehozása. A Prometric szolgáltatásainak és megoldásainak felhasználásával Ön elfogadja az összes alábbi feltételt.

HASZNÁLATI FELTÉTELEK

A Prometric LLC és annak leányvállalatai ("Prometric") kifejezetten a következő weboldalra, a tesztelési szolgáltatásokra és a megoldásokra ("Szolgáltatások") ("Szolgáltatások") vonatkoznak, feltéve, hogy más használati feltételek érvényesek. a Prometr leányvállalatainak webhelyeire vonatkozóan, az egyes webhelyeken meghatározottak szerint. A weboldal vagy a Szolgáltatások bármilyen használata Önnek jelenti a megállapodás betartását. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk vagy megváltoztassuk a Feltételeket a módosított feltételek ezen a weboldalon való közzétételével, és a te felelőssége, hogy biztosan tisztában legyen a legfrissebb Feltételekkel. A Prometric betartja az összes alkalmazandó törvényt azokban a joghatóságokban, ahol szolgáltatásokat nyújtunk, és mint ilyenek, ha egy adott kifejezés a helyi jog azon törvényének megsértésével jár, amelyben az egyének lakóhelye és / vagy (adott esetben) igénybe veszi a Szolgáltatásokat , ez a kifejezés nem vonatkozik ilyen személyekre. Ön vállalja, hogy ezt a webhelyet csak törvényes célokra használja, és vállalja, hogy nem tesz olyan lépést, amely veszélyeztetheti a webhely biztonságát vagy elérhetőségét.

ENGEDÉLY ÉS A HELYHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS

A Prometria korlátozott, visszavonható, nem átruházható és nem kizárólagos engedélyt ad Önnek a webhelyhez és a Prometrikus Szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez és a személyes, nem kereskedelmi célú felhasználáshoz, a feltételeknek megfelelően. A webhelyet és a Prometrikus szolgáltatásokat és / vagy tartalmat nem szabad lemásolni, lemásolni, lemásolni, letölteni, eladni, továbbadni, módosítani, fordítottan megtervezni, származtatott művek létrehozására felhasználni, hozzárendelni, allicenchez adni, biztonsági érdekként megadni, átadni vagy továbbadni a Prometric kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül bármilyen kereskedelmi célból felhasználják. Nem keretezhet vagy használhat keretezési technikákat a Prometric és / vagy társult vállalkozásainak védjegyei, emblémái vagy egyéb védett információinak (ideértve képeket, szöveget, oldal elrendezését és formáját) beillesztésére, valamint semmilyen metacímkét vagy más „rejtett szöveget” felhasználva. A Prometrics neve vagy védjegyei a Prometric kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül. Bármilyen jogosulatlan felhasználás megszünteti a Prometric által kiadott korlátozott licencet.

MAGÁNÉLET

Kérjük, olvassa el a teljes adatvédelmi irányelveinket, és kattintson a Adatvédelem fülre, amely weboldalunk használatát szabályozza. Ön tudomásul veszi és elfogadja személyes adatainak gyűjtését és felhasználását az adatvédelmi irányelvekkel összhangban.

ELEKTRONIKUS KOMMUNIKÁCIÓ

Amikor meglátogatja a prometric.com webhelyet, vagy e-mailt küld nekünk, elektronikusan kommunikál velünk. Ön beleegyezik abba, hogy elektronikus úton fogadja tőlünk a kommunikációt. E-mailen vagy e-mailben értesítéseket küldünk veled. Ön beleegyezik abba, hogy minden, az Ön által elektronikus formában nyújtott megállapodás, értesítés, közzététel és egyéb kommunikáció megfelel minden olyan jogi követelménynek, amely szerint az ilyen kommunikáció írásban történik.

SZERZŐI JOG ÉS VÉDJEGYEK

Az ezen a weboldalon található összes tartalom a Prometric és / vagy társult vállalkozásainak tulajdonában van, vagy engedéllyel rendelkezik ("Prometrikus tartalom"), és az Egyesült Államok és a nemzetközi szellemi tulajdonjogi törvények védik azokat. A Prometr és licencszerzői megtartják a Prometrikus Tartalomhoz fűződő minden tulajdonjogot, és Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy minden ilyen Prometrikus Tartalom a Prometric és / vagy licencadóinak a tulajdonát képezi. A Prometrikus Tartalom sokszorosítása, másolása, továbbítása, terjesztése, letöltése és felhasználása a Prometric előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehetséges.

SZÁMLA LÉTREHOZÁSA

Ha fiókot hoz létre ezen a weboldalon, akkor vállalja, hogy vállalja a felelősséget minden olyan tevékenységért, amely a fiókjában történik, és kizárólag Ön felelős a bejelentkezési és jelszó-adatainak titkosságáért és a fiókjához való hozzáférés korlátozásáért. 18 év alatti kiskorúak csak a törvényes gyám jóváhagyásával hozhatnak létre számlát. A Prometric fenntartja a jogot a Szolgáltatások megtagadására, a fiók megszüntetésére, a tartalom eltávolítására vagy szerkesztésére, valamint a Szolgáltatások kizárólagos belátására.

A GARANCIÁK NYILATKOZATA ÉS A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

Ezt a webhelyet a PROMETRIK "SZERINT" ÉS "MEGHATÁROZHATÓ" ALAPJÁN biztosítja. A PROMETRIKÁK NEM KÖVETKEZTETÉSEK VAGY GYAKORLATOKAT, KÖVETELMÉNYEK VAGY KÖVETELMÉNYEKET, NEM AZ E HELY MŰKÖDÉSÉRE VAGY ELHELYEZTETHETŐSÉGÉRT, VAGY A BEJELENTKEZÉSBEN, TARTALOMBA VAGY ANYAGOKHOZ, BEFEJEZETTEK A HELYEN. KIFEJEZETTEN ELFOGADJA, HOGY A HASZNÁLATA HASZNÁLATA SZERZETT KOCKÁZATRA, ÉS A PROMETRIKA NEM FELELŐS ADATOK, SZOFTVER, SZÁMÍTÓGÉP ÉS VAGY TELEKOMMUNIKÁCIÓ KÉSZÜLÉKÉNEK SÉRTÉSE SZERINTI, MEGTEKINTETT A SZÉLESSÉGET SZERINT. Ez a weboldal.

AZ ALKALMAZHATÓ JOG MEGERŐSÍTETT SZERINT A PROMETRIKUSK NYILVÁNOSAN KIVÁLÓ GYAKORLATOKAT, KIFEJEZETTEK ÉS VÉGREHAJTOTTAK, MOST NEM KORLÁTOZOTT A KERESKERELHETŐSÉGRE ÉS A KÖVETKEZŐ CÉLRA FELHASZNÁLHATÓ GYÁRTÁSOKRA. A PROMETRIKÁK NEM FELELŐSEN A HASZNÁLAT HASZNÁLATÁNAK SOKKAL KAPCSOLATOS KÁROKRÓL, MEG beleértve a közvetlen, közvetett, véletlenszerű, következményes és szubvencionális károkat is.

A jelen Általános Szerződési Feltételekben foglaltak ellenére a Prometr semmilyen esetben sem vállal felelősséget az Ön által okozott veszteségekért, károkért, kötelezettségeiért, követeléseiért és költségeiről (ideértve, de nem korlátozva a jogi költségeket és a védelmi vagy rendezési költségeket) bármilyen módon, amely a következőkből származik: ennek a weboldalnak vagy a Szolgáltatásoknak a használata vagy képtelensége. A Prometric egyedüli felelõssége valamely feltétel vagy garancia megsértéséért, amelyet törvény vagy más módon befolyásolnak, és amely nem zárható ki, a Szolgáltatások újbóli teljesítésére vagy a Szolgáltatások pénzbeli egyenértékûségére korlátozódik, a Prometric saját belátása szerint.

IRÁNYADÓ JOG

Az Egyesült Államok vagy az Európai Unión kívüli országok lakosai: Ezeket a feltételeket a Maryland állam törvényeivel kell alkalmazni és értelmezni, és az Egyesült Államok szövetségi törvényeit alkalmazni kell, tekintet nélkül a jogalkotási ütköző alapelvekre.

Ha Ön az Európai Unió lakosa: Ezeket a feltételeket az ír törvények szabályozzák és értelmezik, tekintet nélkül a jogalkotási ütközés alapelveire.

HARMADIK FÉL weboldalai

A harmadik fél webhelyeire mutató linkek pusztán kényelmi célokat szolgálnak, és nem a Prometric ellenőrzése vagy felelőssége alatt állnak.

ELVÁLASZTHATÓSÁG

Ha a jelen Feltételek valamelyikét érvénytelennek, jogellenesnek vagy végrehajthatatlannak találják, azt meg kell szüntetni anélkül, hogy befolyásolná a Feltételek fennmaradó részét, amelyek továbbra is érvényesek és végrehajthatók.

A Prometric LLC a legmagasabb etikai normákat tartja fenn a vállalati ügyek lefolytatása során, valamint az ügyfelekkel, beszállítókkal, alkalmazottakkal, tanácsadókkal és azokkal a közösségekkel fenntartott kapcsolatainkban, amelyekben működésünk található. Az üzleti magatartás és etika prometrikus kódexe megerősíti elkötelezettségünket az üzleti gyakorlatunkban a legmagasabb szintű jogi és etikai magatartás iránt. Kódexünk a Prometric és leányvállalatainak minden tisztére, igazgatójára és alkalmazottjára vonatkozik globális alapon, függetlenül attól, hogy egy alkalmazott dolgozik. Arra számítunk arra is, hogy azok, akikkel üzletet folytatunk, betartják a kódexünkben meghatározott szabványokat.

Az összeférhetetlenség elkerülése érdekében minden alkalmazottat arra buzdítunk, hogy azonosítsa az esetleges konfliktusokat, amikor felmerül, és értesítse menedzserét, a humán erőforrást vagy a jogi részlegünket, ha nem biztos abban, hogy egy kapcsolat vagy ügylet konfliktust jelent-e. Ezenkívül az alkalmazottak jelenthetnek minden etikai problémát vagy megsértést az etikai kódex forródrótján az 1-888-763-0136 telefonszámon. Minden kérdést és aggodalmat a társaság fog kivizsgálni.

terület

A Prometric LLC, egy Delaware-i amerikai egyesült államokbeli korlátolt felelősségű társaság, amelynek székhelye a 1501 South Clinton Street, Baltimore, Maryland 21224 USA, található, az adatfeldolgozó (a továbbiakban: “Company”, “us” vagy “we”).

Ez politika került kidolgozásra és végrehajtásra elveivel összhangban az itt meghatározott, leírni a gyakorlatokat, Adatfeldolgozó kapcsolatos gyűjtésére, felhasználására, feldolgozására, tárolására, közzétételére és átadása a személyes adatait. Elmagyarázza, hogyan használjuk, karbantartjuk és nyilvánosságra hozzuk a személyes adatokat és információkat, amelyeket üzleti tevékenységünk során gyűjtünk és / vagy amelyekhez hozzáférhetünk. Ez a politika a vizsgázó jelöltekre, az ügyfelekre, a vállalkozókra és a partnerekre vonatkozik, akikkel kapcsolatban ez a szervezet feldolgozza az adatokat.

Az "adatvédelmi törvény" az alkalmazandó helyi adatvédelmi törvényeket vagy törvényeket jelöli, a törvény területi alkalmazásától függően. Ez magában foglalja, de nem korlátozódik arra, a 2016. április 17-i 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendeletre.

A „személyes adatok” alatt bármilyen információt értünk, amely azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozik; az azonosítható természetes személy az, akit közvetlenül vagy közvetetten lehet azonosítani, különösen olyan azonosítóra hivatkozva, mint például név, azonosító szám, helymeghatározási adatok, online azonosító vagy egy vagy több, a fizikai, élettani, a természetes személy genetikai, mentális, gazdasági, kulturális vagy társadalmi identitása.

Összegyűjtött személyes adatok

Személyes adatok

A jelen Szabályzat következő szakaszában meghatározott célokból a Prometric személyes adatokat gyűjt, ideértve, de nem korlátozva az alábbiakra:

  • Személyes elérhetőségek (név, cím, telefonszám, országspecifikus azonosítószám, e-mail cím, bejelentkezési és jelszóinformációk);
  • Születési idő és nem;
  • Az értékelés részletei, ideértve a tesztjelölt személyazonosító számát, a megtett vizsgákat és az ezekre a vizsgákra vonatkozó pontszámokat, a vizsga vagy a vizsga adott szakaszának hányszor történő elvégzését;
  • Fizetési és pénzügyi intézményekkel kapcsolatos információk;
  • Az állampolgárság lakóhelye és országa;
  • fényképek;
  • Aláírás;
  • Videofelvételek;
  • Hangfelvételek (csak meghatározott joghatóságokban);
  • Az azonosítási, ellenőrzési vagy jogosultsági okmányokból származó információk;
  • Tranzakciós és kapcsolattartási információk beleértve azokat a elemeket, amelyek feltárják a jelölt tesztmintáit, a teszt helyeit, a teszt eredményeit, valamint információkat a Prometrikus webhelyek és alkalmazások felhasználásáról.

Érzékeny személyes adatok

Ezenkívül a Prometric érzékeny személyes adatokat is feldolgozhat meghatározott joghatóságokban. Az ilyen érzékeny személyes adatokat csak meghatározott, üzleti célokra gyűjtik, az érintett hozzájárulásával. Az ilyen adatokra a vonatkozó jogszabályok értelmében alkalmazott fokozott biztonsági intézkedések vonatkoznak. Az ilyen érzékeny adatok magukban foglalhatják:

  • Faj vagy etnikai hovatartozás;
  • Biometria (ujjlenyomatok és sablonok, arcképek;
  • Egészségügyi információk vagy orvosi adatok;
  • Egyes jogrendszerekben az érzékeny személyes adatok meghatározása további adatkategóriákat is tartalmazhat, amelyek közül néhányat a fentiekben a személyes adatok ismertethetnek.

Az Egyesült Államok szociális biztonsági számának védelméről szóló nyilatkozat

A Prometric csak akkor gyűjti a társadalombiztosítási számokat és más érzékeny személyes adatokat, ha a teszt szponzora a jelöltek számára megköveteli. Ésszerű technikai, fizikai és adminisztratív biztosítékokat hajtottunk végre a társadalombiztosítási számok és más érzékeny személyes adatok védelme érdekében a jogellenes felhasználás és a jogosulatlan közzététel ellen. A prometrikus munkatársak és a vállalkozók kötelesek követni ezeket a megállapított eljárásokat, online és offline módon is.

A társadalombiztosítási számokhoz csak azok a munkavállalók és vállalkozók férhetnek hozzá, akiknek hozzáféréssel kell rendelkezniük az információkhoz a Prometric szerződéses kötelezettségeinek teljesítése érdekében. A Prometric a társadalombiztosítási számokat csak azoknak a teszt-szponzoroknak, szolgáltatóknak, könyvvizsgálóknak, tanácsadóknak és / vagy érdeklődési jogutódoknak nyilvánosságra hozza, akiknek törvényes vagy szerződéses kötelezettsége van a védelmükre, vagy a törvény által előírt vagy engedélyezett módon.

Biometrikus adatok

A Prometric a tesztjelöltek biometrikus adatait gyűjti, ha azt a helyi törvények megengedik, és ahol a szolgáltatást teszt szponzor választotta ki. A biometrikusan engedélyezett bejelentkezési rendszert úgy tervezték, hogy javítsa a tesztelési folyamat biztonságát és integritását oly módon, hogy megóvja a tesztjelölt magánéletét, miközben megerősíti a tesztjelölt személyazonosságát. A biometrikusan engedélyezett bejelentkezési rendszert személyazonosság ellenőrzésére használják, felismeri és megakadályozza a csalásokat és a hamis nyilatkozatokat, fenntartja a tesztelési folyamat integritását és javítja a tesztközpontok biztonságát.

Orvosi adatok

A Prometric - korlátozott körülmények között - orvosi adatokat is kap a vizsgázó jelölteknek a szállás vizsgálata iránti kérelmével kapcsolatban. Az ilyen egészségügyi adatok kézhezvételekor az orvosi információkat biztonságosan tárolják, a lehető legnagyobb mértékben figyelembe véve az abban szereplő információk bizalmas jellegét. Az orvosi adatokat nem tartják meg a szükséges ideig hosszabb ideig, összhangban a Prometric adatmegőrzési politikájával.

Az érintettek orvosi adatainak feldolgozása során a következő biztosítékokat kell alkalmazni:

  • A hozzáférés korlátozása az illetéktelen hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozatal vagy törlés megakadályozása érdekében
  • A törlés szigorú határideje a cég iratkezelési ütemtervével összhangban
  • Különleges célzott képzés az orvosi adatok kezelésében részt vevők számára
  • Naplózási mechanizmusok annak ellenőrzésére, hogy a személyes adatokkal való kapcsolatfelvétel, megváltoztatás, nyilvánosságra hozatal vagy törlés történt-e és ki végezte azokat
  • Titkosítás

Megfigyelés digitális videofelvétel segítségével

A Prometric a digitális video rögzítést (DVR vagy CCTV) telepíti a tesztközpontok hálózatában és a legtöbb vállalati irodában. Ez a magas szintű, védett szabadalmaztatott tesztek tartalmának, a tesztek átadásának integritásának, a csalások és csalások megakadályozásának, a lopások vagy megtámadások elleni védelem, a biztonságos területek és / vagy a Prometrikus osztályok felügyeletének és korlátozásának érdekében szükséges, valamint a személyzet és a szervezet vagyonának biztonsága érdekében. A rögzített anyaghoz való hozzáférés szigorúan a felhatalmazott személyzet számára korlátozódik.

A személyes adatok gyűjtésének célja

A személyes adatokat általában a szerződés teljesítése céljából gyűjtik és dolgozzák fel. Ezenkívül az egyén hozzájárulása alapján gyűjthető és feldolgozható, és felhasználható jogi kötelezettség teljesítésére vagy törvényes üzleti célokra.

A Prometric a legtöbb esetben ezeket a személyes adatokat közvetlenül az egyes alanyoktól gyűjti. Más esetekben azonban információkat kaphatunk teszt szponzoroktól vagy akár harmadik féltől származó adatszolgáltatóktól, hogy javítsuk a fájlokat, és segítsünk jobb megértésében ügyfeleink között. Amikor egy jelölt meglátogatja a Prometric webhelyét, regisztrál vagy vizsgavizsga, igénybe veszi alkalmazásokat vagy felveszi velünk a kapcsolatot, ügyfélszolgálati célokra tranzakciós információkat is gyűjtünk. Ezeket az információkat személyes adatoknak tekintjük, ha azok olyan információval vannak összekapcsolva, amelynek hatása az egyén azonosítása.

A szerződés teljesítése

Egy szerződés teljesítésének részeként a Prometric csak személyes adatokat gyűjt és dolgoz fel, hogy teszttel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtson

Prometrikusan dolgozza fel a személyes adatokat az információk és szolgáltatások iránti igények teljesítése, a tesztelési programok biztonságos és hatékony adminisztrációja, valamint az üzleti vállalkozás működtetése érdekében.

A Prometric válaszol a jelöltek információkra vonatkozó kéréseire a tesztekről és a tesztelési lehetőségekről, megkönnyíti a vizsgákra való regisztrációt, és tesztelési szolgáltatásokat nyújt mind a jelölteknek, mind a tesztszponzoroknak (ideértve a teszt ütemezését és adminisztrációját, a teszt tartalmának és eredményeinek biztonságát, a teszt pontozását, a jelentést és az elemzést) eredmények és az ehhez kapcsolódó ügyfélszolgálat). Ahol a törvény megengedi, a Prometric a vizsgáztatók számára kereskedelmi értesítéseket és kiegészítő tesztelési vagy képzési szolgáltatások ajánlatokat küldhet a szponzorok nevében.

Jogos üzleti célok

A Prometric a Személyes adatokat is felhasználja a mindennapi üzleti igények kezeléséhez, mint például a számlakezelés és a pénzügyi számlakezelés, az üzleti folytonosság megkönnyítésére szolgáló biztonsági mentési célok , a tesztközpont menedzsmentje, az üzleti tervezés, a szerződéskezelés, a weboldal adminisztrációja, a teljesítés, az elemzés, a biztonság és a csalások megelőzése, vállalatirányítás, katasztrófa utáni helyreállítás tervezése, könyvvizsgálat, jelentéstétel és a jogi vagy szabályozási kötelezettségek betartása .

A biometrikus adatokra specifikus célok

Tesztszponzorainak nevében a Prometric csak a következőkre gyűjti a biometrikus adatokat : (1) elvégzi a teszteket és igazolja a személyazonosságot, (2) védelmezi a magánéletet, (3) felismeri és megakadályozza a jogosulatlan jelöltek által elkövetett csalásokat és hamis nyilatkozatokat, (4) fenntartja az integritást. és (5) a törvény által előírtak szerint.

Személyes adatok nyilvánosságra hozatala

A Prometric nem osztja meg a Személyes adatokat harmadik felekkel saját marketing célokra. A Prometric nem továbbítja az információkat harmadik személyeknek is, akik szerződéses minőségben nem járnak el Prometric ügynökeként vagy a Prometr nevében.

A Prometric megköveteli az alvállalkozóitól és a személyes adatokhoz hozzáféréssel rendelkező szállítóktól, hogy legalább ugyanolyan szintű védelmet biztosítsanak, mint amelyet a Prometric biztosít a személyes adatokkal kapcsolatban. Amennyiben a Prometric-nak a személyes adatokat harmadik félnek tovább kell továbbítania a szerződéses kötelezettség teljesítésének előmozdítása érdekében, a Prometric továbbra is felelős az ilyen adatok megfelelő felhasználásáért, feldolgozásáért és tárolásáért, összhangban azzal a céllal, amelyre összegyűjtötték. Az összes személyes adat megosztását az alábbiak szerint korlátozjuk:

A Prometric nyilvánosságra hozhatja a tesztjelöltek személyes adatait:

  1. Teszt szponzorok; annak érdekében, hogy a jelöltek számára biztosítsák a kívánt akkreditációt, szolgáltatást, engedélyt vagy mandátumot;
  2. Szolgáltatóink; megkönnyíti a jelöltjelöltek és a tesztszponzorok kéréseit;
  3. Leányvállalataink és felhatalmazott tesztközpontok.

A Prometric nyilvánosságra hozhatja a Személyes adatokat, ha szükséges az üzleti eszközök eladásának vagy átruházásának elősegítéséhez, a fizetés feldolgozásához, a jogaink érvényesítéséhez, a tulajdonunk védelméhez, vagy mások jogainak, vagyonának vagy biztonságának védelméhez, vagy a külső könyvvizsgálat támogatásához. , megfelelési és vállalatirányítási funkciók.

A Prometric nyilvánosságra hozhatja a személyes adatokat, ha ez szükséges a csalás, a jogosulatlan tesztelés vagy más kötelességszegés kivizsgálásának megkönnyítése érdekében, vagy ha erre törvényi előírások vonatkoznak (pl. Válasz az idézésre vagy idézésre; együttműködés a bűnüldözésben vagy más bírósági eljárásokban azokban az országokban, ahol működünk).

Politikai szempontból a Prometric nem ad át harmadik fél számára a biometrikus adatokat, kivéve az itt vázolt információkat. A Prometris felfedheti a biometrikus adatokat egy teszt szponzornak, bűnüldöző szervnek vagy egy harmadik félnek, aki a Prometriaval szerződést kötött, vagy az alkalmazandó törvények arra kötelezték, hogy részt vegyen az állítólagos kötelességszegési magatartás nyomozásában, kizárólag csalás kivizsgálása céljából, jogosulatlanul. tesztelés vagy más tesztjelölt hibás magatartás. A Prometr a biometrikus adatokat is csak a joghatósággal és / vagy felhatalmazással rendelkező szabályozó, jogi vagy kormányzati szervek törvényes kérelmeivel kapcsolatban hozhatja nyilvánosságra.

Személyes adatok megőrzése és tárolása

A Prometr egy átfogó nyilvántartás-kezelési programot és ütemtervet hirdeti ki, amelyet betart, az üzleti tevékenysége során létrehozott összes rekord megőrzése, tárolása és megsemmisítése céljából, ideértve a személyes adatokat tartalmazó nyilvántartásokat is. Olyan Adatkezelési stratégiát is telepítünk, amely az adatokat, amennyire lehetséges, szétválasztja az Egyesült Államokban, Írországban és Japánban található, regionálisan elhelyezkedő adatkiszolgálók alapján.

A Prometric minden esetben működési, adminisztratív, műszaki és fizikai biztonsági biztosítékokkal védi a személyes adatokat. Hacsak a személyes adatokat nem használják aktív biztonsági kivizsgálással összefüggésben, a Prometric a következő személyek rövidebb ideig tartja meg a személyes adatait:

  • az utolsó szolgálat, teszt vagy értékelés dátumától számított öt (5) év; vagy
  • annak a célnak a lejárta, amelyre a személyes adatokat gyűjtötték; vagy
  • az alkalmazandó joghatóság törvényei, ahol az adatokat gyűjtötték.

A személyes adatokat csak hosszabb ideig lehet megőrizni, ha (1) a törvény vagy rendelet előírja a nyilvántartási követelményeket, vagy (2) a szerződés előírja, és az alkalmazandó joghatóság törvényei megengedik, vagy (3) megőrzésre van szükség a következők miatt: függőben lévő vagy a peres eljárás lehetősége.

Az összes vizsgajelölt biometrikus adatot biztonságosan továbbítják és tárolják a Prometric Írországban található adatközpontjában. A biometrikus adatokat 5 évig megőrzik a vizsgajelöltek utolsó szolgálatától, tesztétől vagy értékelésétől számítva, vagy rövidebb ideig, ha azt az illetékes joghatóság előírja, ahol az adatokat gyűjtötték.

Személyes adatok továbbítása

A Prometric betartja az alkalmazandó adatvédelmi törvényeket a személyes adatokkal kapcsolatban. Ez magában foglalja, de nem korlátozódik arra, hogy a személyes adatokkal kapcsolatos prometrikus folyamatokról és eljárásokról (például a jelen adatvédelmi politikáról és az abban foglalt nyilatkozatokról) közzétegye a személyes adatokat (például a jelen adatvédelmi irányelvet és az abban szereplő nyilatkozatokat), az egyén hozzájárulásának megszerzését, a szerződéses záradékok elfogadását a személyes adatok kezelése és / vagy a helyi adatvédelmi törvények betartása azon régiókban, ahol a Prometric üzleti tevékenységet folytat. Amennyiben a törvény előírja, az érintetteknek kifejezetten jóvá kell hagyniuk személyes adataik gyűjtését, továbbítását és feldolgozását.

A személyes adatok továbbadása

A Prometr alkalmazottai, képviselői és vállalkozói, akik hozzáférnek a személyes adatokhoz és információkhoz, szerződésben kötelesek az információkat az ezen adatvédelmi irányelvekkel és az alkalmazandó adatvédelmi törvényekkel összhangban védeni.

A globális vállalati irodáink között átadott személyes adatok csak engedélyezett és legitim üzleti cél előmozdítása érdekében kerülnek felhasználásra. Ahol a törvény előírja, a Prometric az érintettek hozzájárulását egyértelmű nyilvánosságra hozatali értesítés és a hozzájárulási engedélyezési eljárás útján is gyűjti annak érdekében, hogy a személyes adatokat a gyűjtés helyén kívül továbbítsa. Azáltal, hogy folytatja a Prometric személyes adatainak szolgáltatását vagy a Prometria szolgáltatásainak igénybevételét az engedély beszerzése után, az érintett továbbra is hozzájárul a személyes adatok továbbításához, amíg az ilyen hozzájárulást kifejezetten írásban visszavonják.

EU-USA és Svájc-USA adatvédelmi pajzs tanúsítása

A Prometric fenntartja az Európai Unióban és Svájcban található személyek személyes adatainak gyűjtésére, felhasználására és megőrzésére vonatkozó EU-USA és a svájci-amerikai adatvédelmi pajzs alapelveinek az önellenőrzését és betartását, valamint Személyes adatok az Egyesült Államok felé. A Prometria elkötelezi magát az adatvédelmi pajzs alapelveivel, ideértve, de nem korlátozva az észrevételt, a választást, a továbbadást, a biztonságot, az adatok integritását és a cél korlátozását, a hozzáférést, valamint az Európai Gazdasági Térségben lakóhellyel rendelkező személyektől kapott minden személyes adat igénybevételét, érvényesítését és felelősségvállalását. ( „EGT”). Ezek a kötelezettségvállalások az Egyesült Királyságra is vonatkoznak. A Prometric beadja az Egyesült Államok Szövetségi Kereskedelmi Bizottságának (FTC) nyomozási és végrehajtási hatásköreit a személyes adatokkal és a magánélettel kapcsolatos összes kérdéssel kapcsolatban. Ha többet szeretne megtudni az Privacy Shield programról, és meg szeretné tekinteni a Prometric tanúsítását, kérjük, látogasson el a https://www.privacyshield.gov/ oldalra.

Személyes adatok átadása a határokon átnyúlóan

Sok esetben a harmadik felek igénybevétele magában foglalja a személyes adatok országhatárokon keresztüli továbbítását is (az EU-n / EGT-n belül vagy az EU-n / EGT-n kívül). Ezenkívül számos üzleti folyamat megköveteli az adatok nemzetközi átadását a Társaság és a kapcsolt vállalkozások között. Különleges jogi kötelezettségek vonatkoznak, ha az ilyen transzferek az EU / EGT-n kívül történnek. A személyes adatok határokon átnyúló továbbításakor harmadik feleknek vagy az EU / EGT területén kívül:

  • A Prometrikus meghatározza, hogy van-e jogos indok a személyes adatok továbbítására (pl. Érvényes üzleti ok);
  • A Prometria követi a helyi jogi követelményeket (pl. Az egyénnek történő értesítés, szükség esetén az adatvédelmi hatóságok értesítése, a szerződéses biztosítékok, például az EU-s záradékok használata).

A személyes adatoknak az EGT-n belüli Prometristól az EGT-n kívül letelepedett más társult vállalkozásokra történő továbbítása a szerződéses záradékok vagy más jogi mechanizmusok, például az adatvédelmi pajzs alapján megengedett.

Az érintettek jogai

Olyan érintett, akinek a Prometria személyes adatokat dolgoz fel, bármikor:

  • kérhet hozzáférést, helyesbítést, törlést, hordozhatóságot, korlátozást vagy kifogást személyes adataikhoz;
  • bármilyen kérdést, kérelmet vagy panaszt tehet személyes adatainak felhasználásával kapcsolatban;
  • visszavonja személyes adatainak feldolgozására vonatkozó hozzájárulását; és
  • az alkalmazandó törvény (ek) által megkövetelt egyéb jogok.

Az érintettek összes kérésére harminc (30) napon belül megválaszolják.

Hozzáférés és javítás

A Prometric tiszteletben tartja az egyén személyes adatainak eléréséhez és helyesbítéséhez fűződő jogát. Az érintetteknek joguk van hozzáférni a következőkhöz:

  • megkapja a megerősítést, hogy a személyes adatokat nem dolgozzák fel;
  • ellenőrizni a feldolgozás pontosságát és jogszerűségét; és
  • kijavíthatja, módosíthatja vagy törölheti az adatokat, ha azok pontatlanok, vagy az alkalmazandó jog megsértésével dolgoztak fel.

Az érintettek bármikor kérhetik hozzáférést személyes adataikhoz és jogaikat bármikor gyakorolhatják; a Prometric-t azonban elegendő információval kell ellátni, hogy lehetővé tegyék a kérelmet benyújtó és / vagy jogaikat gyakorló személy személyazonosságának ellenőrzését.

A jelöltek akár bizonyos személyes adatokat is frissíthetnek vagy helyesbíthetnek, ha bejelentkeznek a regisztrációkor létrehozott fiókba, és frissítik a Prometric-nak nyújtott információkat.

Hozzáférés korlátozása

A Prometrikus csak akkor korlátozza az információkhoz való hozzáférést, ha a nyilvánosságra hozás valószínűleg befolyásolja a fontos kiegyenlítő közérdek védelmét, vagy ha a hozzáférés iránti kérelmek annyira túlzottnak és / vagy ismétlődőnek bizonyulnak, hogy indokolatlan terhet rónak a szervezeti szervezetekre. források, amelyeket fel kell költeni az ilyen kérések teljesítéséhez. Ilyen helyzetben a Prometric elutasíthatja a kérelmet és / vagy alternatív módon teljesítheti a kérelmet; vagy díjat számíthat fel a túlságosan ismétlődő hozzáférési kérelmekkel az ilyen kérelmek teljesítéséhez szükséges erőforrások költségeinek fedezésére. Ezenkívül, ha az információkat kizárólag kutatási vagy statisztikai célokra dolgozzák fel, és nem tartalmazzák a személyes adatokat, a hozzáférést megtagadhatjuk. Egyéb okok, amelyek miatt a Prometric megtagadhatja vagy korlátozhatják a hozzáférést:

  • Beavatkozás a törvény végrehajtásához vagy végrehajtásához vagy a magánjellegű okokhoz, ideértve a bűncselekmények megelőzését, kivizsgálását vagy felderítését, vagy a tisztességes eljáráshoz való jogot;
  • Nyilvánosság, ha mások törvényes jogai vagy fontos érdekei sérülnének;
  • Törvény vagy egyéb szakmai kiváltság vagy kötelezettség megsértése;
  • Munkavállalói biztonsági vizsgálatok vagy panasztételi eljárások előzetes döntése, illetve az alkalmazottak utódlási terveivel és a vállalati átszervezésekkel összefüggésben; vagy
  • A helyes üzleti gyakorlatokkal kapcsolatos megfigyelés, ellenőrzés vagy szabályozási funkciók, illetve a szervezettel kapcsolatos jövőbeni vagy folyamatban lévő tárgyalások során szükséges titoktartás megítélése.

A személyes adatok korlátozása / a hozzájárulás visszavonása

Az egyének mindig korlátozhatják a Prometrikus adatait. A Prometric azonban betartja ügyfelei, a teszt szponzorok politikáját, a jelöltek személyes adataival kapcsolatban, amelyeket össze kell gyűjteni annak érdekében, hogy a Prometric teszt a szponzor nevében végrehajthassa a tesztet. Azoknak a személyeknek, akik nem szeretnék megadni a teszt szponzora által megkövetelt személyes adatokat, további tanácsért vagy utasításért kapcsolatba kell lépniük a teszt szponzorával.

Az alkalmazandó törvényeknek megfelelően az érintettek visszavonhatják a személyes adatok feldolgozására vonatkozó beleegyezését. Ennek a jognak a gyakorlása azonban akadályozhatja a Prometric további szolgáltatásainak nyújtását vagy jogszerű üzleti tevékenységek folytatását, például egy vizsga átadását vagy a vizsga eredményeinek és / vagy átiratainak feldolgozását.

Kereskedelmi e-mailek / közvetlen marketing

Egyes esetekben a Prometric marketing kampányokat folytathat, hogy olyan termékeket vagy szolgáltatásokat javasoljon, amelyek érdeklődhetnek a meglévő vagy jövőbeli jelöltek számára. Ahol az alkalmazandó jogszabályok megkövetelik, a Prometric csak akkor vesz részt az ilyen marketing kommunikációban, ha az egyén megadta hozzájárulását (azaz választotta). Ahol az alkalmazandó jogszabályok nem írják elő, a Prometric megfelelő opt-out mechanizmust biztosít. Ha az érintett (akár kifejezetten, akár implicit módon) választott egy marketingkommunikációhoz, bármikor lemondhat ilyen kommunikációtól.

A kereskedelmi e-mailek letiltásához kattintson a Prometric által küldött e-mailek alján található „leiratkozás” linkre .   Felhívjuk figyelmét, hogy még akkor is, ha leiratkozik a kereskedelmi e-mailekről, a Prometric-nak továbbra is kapcsolatba kell lépnie a jelentkezőkkel a tranzakciós adatokkal kapcsolatos fontos információkkal kapcsolatban a Prometrikus számlájukról vagy az ütemezett vizsgaról, hogy szerződéses kötelezettséget teljesítsen. Például a Prometric továbbra is küld tesztelési visszaigazolásokat és emlékeztetőket, információkat a tesztközpont változásairól és bezárásáról, valamint a teszteredményekre vonatkozó információkat, még akkor is, ha a kereskedelmi e-maileket nem vették igénybe (vagy nem engedélyezték).

Kaliforniai adatvédelmi jogok

A kaliforniai polgári törvénykönyv 1798. szakasza megengedi a kaliforniai lakosoknak, hogy megkérdezzék azokat a vállalatokat, amelyekkel fennálló üzleti kapcsolatuk van, bizonyos információk megadására vonatkozóan arról, hogy a társaságok milyen módon osztják meg személyes adataikat harmadik felekkel közvetlen marketing célokra. A Prometric semmilyen kaliforniai fogyasztói személyes adatot nem oszt meg harmadik felekkel marketing célokra hozzájárulás nélkül. Ha tesztjelölt vagy, a Prometric biztosítja a személyes adatait a teszt szponzorának, aki az információkat a saját adatvédelmi irányelveivel összhangban felhasználhatja.

Információ biztonság

Adatbiztonság és titoktartás

Az információk biztonsága, mind a személyes, mind a tulajdonosi adatok biztonsága, olyan túláram, amely a Prometric üzleti tevékenységének minden részén átfut. Minden technológiánk többrétegű titkosítással és védelemmel rendelkezik, így a tesztjelöltek, az ügyfelek, az alkotók és az érintettek egyaránt biztosak lehetnek abban, hogy személyes adataikat és szellemi tulajdonukat megfelelően védik a lopásoktól, elvesztésektől, a nem megfelelő másolástól, a módosításoktól vagy az illetéktelen visszaélésektől, nem megfelelő megőrzés vagy megsemmisítés, integritás elvesztése vagy jogosulatlan hozzáférés, felhasználás vagy közzététel, amíg a rendszerünkben van. Olyan információs technológiai létesítményeket működtetünk, amelyek megfelelnek vagy meghaladják az ipari szabványokat, biztonságos biztonsági mentéssel a helyszíni helyszíneken, ahol minden személyes adatot és szellemi tulajdont biztonságosan tárolnak és védenek.

A Prometria az iparági bevált gyakorlatokra és útmutatásokra támaszkodik olyan forrásokból, mint a Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Intézet (NIST), a fizetési kártyagyártás (PCI) és a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) által kihirdetett szabványok, ideértve, de nem korlátozva az ISO / IEC-t. 27018: 2014 (PII-feldolgozóként eljáró nyilvános felhőkben a személyesen azonosítható információk (PII) védelmének gyakorlati kódexe) és az ISO / IEC 27001: 2013 (Biztonsági technikák - Információbiztonsági irányítási rendszerek - Követelmények) az információk megtervezése és karbantartása érdekében biztonsági program. A Prometric információbiztonsági programját évente többször felülvizsgálják több harmadik féltől származó szervezet, hogy megbizonyosodjon arról, megfelel-e vagy meghaladja-e a biztonság, az adatvédelem és az adatvédelem tekintetében rendelkezésre álló legmagasabb referenciaértékeket.

A Prometric minden ésszerű lépést megtesz annak biztosítása érdekében, hogy megfelelő biztonsági intézkedések álljanak rendelkezésre mind az elektronikus, mind a kézi adatok titkosságának védelme érdekében. Bármely személy számára, aki a Prometric nevében személyes adatokat kezel, olyan szerződés vonatkozik, amely többek között a személyes adatokkal kapcsolatos titoktartási kötelezettséget, valamint a személyes adatokkal való visszaélés vagy elvesztés megakadályozására és az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megakadályozására vonatkozó megfelelő intézkedések megtételére vonatkozó kötelezettséget ír elő. Ezenkívül az alkalmazottak és a vállalkozók kötelesek haladéktalanul jelenteni a visszaélés, elvesztés vagy illetéktelen hozzáférés ismert vagy feltételezett esetét.

A biztonsági intézkedéseket időről időre felülvizsgálják, figyelembe véve a rendelkezésre álló technológiát, a költségeket és az illetéktelen hozzáférés kockázatát.

Adatok megsértésének kezelése

A személyes adatok megsértése akkor fordul elő, ha a biztonság megsértése az átadott, tárolt vagy más módon feldolgozott személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítéséhez, elvesztéséhez, megváltoztatásához, jogosulatlan nyilvánosságra hozatalához vagy az azokhoz való hozzáféréshez vezet. "Jogosulatlan" azt jelenti, hogy az az alkalmazandó adatvédelmi törvények vagy az alkalmazandó adatvédelmi irányelvek megsértésével történik.

Ha feltételezhető, hogy történt adatmegsértés, akkor azt azonnal átadják a Prometric Incident Management Response (IMR) csoportjának, aki hivatalos tervet követ a gyanúsított jogsértés enyhítésére és kezelésére.

Sütik és egyéb adatgyűjtési technológiák

Amikor egy személy meglátogatja a Prometric weboldalt vagy használja a Prometric mobil alkalmazásokat, bizonyos információkat automatizált eszközökkel gyűjtünk olyan technológiák felhasználásával , mint sütik, pixelcímkék, böngésző elemző eszközök, szervernaplók, webjelzők és más hasonló technológiák felhasználásával annak biztosítása érdekében, hogy a Prometric webhely kínálja a a lehető legjobb élmény. Sok esetben a sütikkel és más eszközökkel összegyűjtött információkat csak azonosíthatatlan módon, személyes adatok gyűjtése nélkül végezzük.

Az összegyűjtött adatok típusai és a felhasznált technológiák

  • A sütik olyan szöveges fájlok, amelyek kis mennyiségű információt tartalmaznak, és letöltésre kerülnek a számítógépére vagy a mobilkészülékre, amikor meglátogat egy weboldalt. A cookie-kat ezután minden egyes következő látogatáskor visszajuttatják az eredeti weboldalra, vagy egy másik webhelyre, amely felismeri a sütiket. A sütik akkor hasznosak, mert lehetővé teszik a webhelyek számára, hogy felismerjék a felhasználó eszközét.
  • A sütik sokféle munkát végeznek, például lehetővé teszik az oldalak közötti hatékony navigálást, a preferenciák emlékezetét és általában a felhasználói élmény javítását. Segíthetnek abban is, hogy az online hirdetések relevánsabbak legyenek az Ön és érdekei szempontjából.
  • A pixelcímkék és a webjelzők a weboldal oldalain vagy néhány Prometrikus e-mailben elhelyezett apró grafikus képek, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy meghatározzuk, vajon az adott személy végrehajtott-e egy adott műveletet. Amikor valaki belép az ezekre az oldalakra, vagy megnyílik, vagy rákattint egy e-mailre, a pixelcímkék és a webjelzők jeleket generálnak erről a műveletről. Ezek az eszközök lehetővé teszik a Prometric számára, hogy megmérje a kommunikációnkra adott válaszokat, és javítsa weblapjainkat és promócióinkat.
  • A Prometrikus szervernaplók és egyéb eszközök információkat gyűjtnek a Prometrikus webhelyek eléréséhez használt eszközökről, például az operációs rendszer típusát, a böngésző típusát, a tartományt és az egyéb rendszerbeállításokat, valamint a rendszer által használt nyelvet, valamint az országot és az időzónát, amelyhez az eszköz hozzáfér. a Prometric webhely található. A Prometrikus szervernaplók rögzítik az internethez való csatlakozáshoz használt eszközök IP-címét, és lehetővé tehetik a Prometric számára, hogy információkat gyűjtsön az egyének által meglátogatott webhelyekről a Prometrikus webhelyre való belépés előtt és után. Az IP-címek és a kapcsolódó adatok gyűjtése általános gyakorlat az interneten, és a Prometric az IP-címeket személyes adatként kezeli. Az IP címeket olyan célokra használjuk, mint például a webhelyhasználati szint kiszámítása, a szerverproblémák diagnosztizálása, a webhely adminisztrálása és a csaló és / vagy rosszindulatú webes tevékenységek elleni küzdelem. Szokásos információkat gyűjtünk a webböngészőkből is, mint például a Media Access Control (MAC) címek, eszköz típusa, képernyőfelbontás, operációs rendszer verziója és az Internet böngésző típusa és verziója. A Prometric ezeket az információkat használja annak biztosítására, hogy webhelyeink minden eszköz és böngésző, valamint biztonsági szempontból megfelelőek legyenek.
  • A Prometric kapcsolatban állhat harmadik felek hirdetési társaságaival a webhelyein hirdetések elhelyezéséhez, valamint webhelyeinek elemzési és jelentési funkcióinak végrehajtásához. Ezek a harmadik féltől származó hirdetési cégek sütiket helyezhetnek el az egyéni számítógépekre, amikor a Prometric webhelyét látogatják, hogy a webhely célzott hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználó számára. A Prometric azt várja el, hogy a harmadik felek hirdető cégei ésszerű erőfeszítéseket tegyenek a böngésző által nem követendő jelek tiszteletben tartása érdekében, mivel nem jelentenek meg célzott hirdetéseket azon webhely látogatói számára, akiknek böngészőiben engedélyezve van a nyomon követés beállítása. Ezenkívül a Prometric nem engedi tudatosan ezeknek a harmadik felek reklámtársaságainak a személyes adatokat gyűjteni ebben a folyamatban, és semmilyen személyes adatot sem ad nekik.

A teljes Prometrikus Cookie-ról szóló értesítés és a sütik konfigurálására és / vagy letiltására vonatkozó utasítások felbukkannak az első alkalommal, amikor az egyén belép a Prometrikus weboldalra, és lehetővé teszi az egyén számára, hogy belépjen és konfigurálja a sütik preferenciáit. A felhasználói süti-preferenciák mentésre kerülnek, és a felhasználók bármikor megváltoztathatják a süti-preferenciájukat.

Mobile Aware alkalmazások

A Prometric olyan mobil tudatos alkalmazásokat kínál, amelyek lehetővé teszik az egyének számára, hogy hozzáférjenek a Prometrikus számlákhoz, online kapcsolatba léphessenek a Prometric céggel, és okostelefonokon és eszközökön keresztül egyéb információkat kapjanak. A Prometric által a mobil alkalmazásai által gyűjtött összes személyes adatot csak a jelen Adatvédelmi Szabályzat védi és dolgozza fel.

Kizárólag azoknak az érintetteknek is kínálunk automatikus ("push") értesítéseket, akik bejelentkeznek tőlünk. Senkinek sem kötelező megadnia a Prometric számára a helymeghatározási információkat, vagy engedélyeznie kell a push-értesítéseket a mobiltelefon számára tudatos alkalmazások használatához. A helymeghatározással és az értesítési adatvédelemmel kapcsolatos kérdéseket a mobil szolgáltatóknak vagy az ilyen eszközök gyártóinak kell feltenniük, hogy megtanulják, hogyan állíthatják be a hely- és adatvédelmi beállításokat.

Vitarendezési folyamat

Panaszok benyújtása

Azokat az érintetteket, akiknek aggályaik vagy panaszaik vannak a Prometric személyes adatainak összegyűjtésével és feldolgozásával kapcsolatban, arra ösztönzik, hogy először használják ki a Prometric belső panaszkezelési eljárását az ügy és a panasz részletes írásbeli ismertetésével. A tesztjelöltek panaszt vagy kérdést tehetnek fel a Prometric webhelyén a „Kapcsolatfelvétel” fül megkeresésével és a megfelelő link kiválasztásával: https://www.prometric.com/contact-us .

A Prometric válaszol minden olyan panaszra, amely nem érinti a személyes adatokat negyvenöt (45) napon belül vagy ennél rövidebb időn belül, vagy amint azt az alkalmazandó törvény előírja.

Független visszanyerési mechanizmus

A Prometric belső panasztételi eljárásának kimerítése után, ha a vizsgajelölt nem elégedett a megoldással, panaszt nyújthat be az Egyesült Államok székhelyű alternatív vitarendezési szolgáltatójának Nagy-Maryland Better Business Bureau-jához („BBB”). A Prometric egy A + által akkreditált vállalkozás a BBB-nél, és a BBB felülvizsgálja az összes panaszt, kéri, hogy a Prometric használja fel a lehetőséget, hogy válaszoljon / tegyen ajánlatot a panasz megoldására, és / vagy ajánlást tegyen a panasz benyújtására választottbíráskodás vagy közvetítés. Bizonyos feltételek mellett az érintettek képesek lehetnek kötelező érvényű választottbírósági eljárásra hivatkozni.

BBB webhely: http://www.bbb.org/greater-maryland/

BBB telefon: 410-347-3990

BBB fax: 410-347-3936

EU adatvédelmi tisztviselő (DPO)

Az Európai Unió általános adatvédelmi rendeletével („GDPR”) összhangban a Prometric kinevezte az Európai Unióban található adatvédelmi tisztviselőt. Feladata a szervezet segítése az adatvédelmi jogszabályok betartásának nyomon követésében és fenntartásában. Az adatvédelmi tisztviselő rendelkezésre áll továbbá a Prometric adatvédelmi gyakorlatával kapcsolatos kérdések megválaszolására vagy az érintettek aggályainak kezelésére.

Az érintettek, akik úgy érzik, hogy megsértették a GDPR által rájuk ruházott jogokat, vagy hogy a Prometric a GDPR megsértésével kezeli a személyes adatokat, panaszt vagy megkeresést nyújthatnak be a következőkhöz:

Joseph Srouji
Avocat au Barreau de Paris

Srouji Avocats Selarl
215 rue du Faubourg Saint-Honoré | 75008 Párizs l Franciaország
joseph.srouji@contractor.prometric.com

Az érintetteknek joguk van közvetlenül a helyi felügyeleti hatósághoz panaszt nyújtani be, az uniós adatvédelmi törvény értelmében.

További igénybevételi mechanizmusok az adatvédelmi pajzs alatt

Az Európai Gazdasági Térségben lakó személyek személyes adatait illetően az EU – USA / Svájc – USA adatvédelmi pajzs alapelvek szerint a Prometric további kötelezettségvállalást tett a megoldatlan adatvédelmi panaszok továbbadására és az EU – USA adatvédelmi pajzs keretében az EU adatvédelmi hatóságaival való együttműködésre. és a svájci szövetségi adatvédelmi és információs biztos („FDPIC”) a svájci-amerikai adatvédelmi pajzs alatt, igénybe véve az egyénekre, akikre az adatok vonatkoznak, és nyomon követési eljárásokat hajt végre annak ellenőrzésére, hogy a jelen adatvédelmi irányelvben szereplő tanúsítások és állítások igaz, és felelősséget vállal az alapelvek be nem tartásából és annak következményeiből eredő problémák orvoslására vonatkozó kötelezettségekért. A Prometric együttműködik az adatvédelmi hatóságokkal és / vagy az FDPIC-ekkel az adatvédelmi pajzs keretében benyújtott panaszok kivizsgálásakor vagy megoldásakor, és betartja az adatvédelmi hatóságok vagy az FDPIC által adott ésszerű tanácsokat, amennyiben az adatvédelmi hatóságok vagy az FDPIC-k úgy ítélik meg, hogy a Prometrinak konkrét intézkedéseket kell tennie. hogy betartsa az adatvédelmi pajzs alapelveit.

Ha nem kap időben visszaigazolást panaszáról, vagy ha panaszával nem kielégítően foglalkoznak, kérjük, látogasson el a www.privacyshield.gov webhelyre további információkért és panasz benyújtásához.

Hogyan vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérjük, forduljon közvetlenül a Prometric-hoz, ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van az adatvédelmi gyakorlatunkkal vagy a jelen adatvédelmi politikával, valamint az itt található nyilatkozatokkal kapcsolatban.

A személyes adataival kapcsolatos kérés benyújtásához kérjük, kattintson a következő linkre, és töltse ki az összes szükséges mezőt az űrlapon: Személyes adatok kérése

Ön e-mailben is elérhet minket:

Prometrikus adatvédelmi program menedzser
Prometric LLC

1501 South Clinton Street
Baltimore, Maryland 21224 USA

Levél küldésekor kérjük, adja meg a nevét, címét, e-mail címét, valamint az információkérés, a vizsgálat vagy a panasz rövid ismertetését.

A vizsgákkal kapcsolatos időérzékeny kérdésekkel - például ütemezés, lemondások, jogosultság, fizetés, névváltoztatások vagy egyéb teszttel kapcsolatos kérdések - kapcsolatos kérdésekkel vagy segítséggel kapcsolatban kérjük, látogasson el a https://www.prometric.com/contact-us webhelyre a a problémád.

Változások az adatvédelmi politikában

A Prometric időről időre frissítheti ezt az adatvédelmi irányelvet, hogy tükrözze az új vagy eltérő adatvédelmi gyakorlatokat vagy a törvény változásait. Internetes értesítést teszünk, amikor lényeges változtatásokat hajtunk végre ezen Adatvédelmi Szabályzatban vagy az abban szereplő nyilatkozatokban. Ezenkívül, ha a változások jelentősen befolyásolják a korábban összegyűjtött Személyes Adatok felhasználásának vagy közzétételének módját, értesítjük az érintetteket a változásról, értesítést küldve az érintett fiókhoz társított elsődleges e-mail címre.

Change Cookie Settings